Овен  Преди да вземете телефона и да наберете някакъв номер,

...
Овен  Преди да вземете телефона и да наберете някакъв номер,
Коментари Харесай

Ексклузивен хороскоп за днес! Една зодия преди да набере телефона, задължително да...

Овен 
Преди да вземете телефона и да наберете някакъв номер, напомнете си, че не знаете в какво въодушевление ще се намира в този момент Вашия събеседник. Така ще бъдете подготвени за всичко, и нищо няма да може да Ви учуди. Звездите Ви готвят среща с хора, с които в следствие може да Ви свържат доста здрави и дълготрайни връзки. И също така небесата ще Ви оказват помощ да възстановите това, което сте си мислели, че е завършено вечно. 

Телец

Трудно ще Ви бъде през днешния ден да убедите своя обичан човек, че е изцяло независим и прелестно може да мине без Вашите препоръки, директиви и пожелания. За него е изцяло задоволително, че не Ви е безразлично това, което се случва в неговия живот, и нищо повече не му би трябвало.
 

Близнаци

Днес Вашият обичан човек няма да има време да взема решение проблемите Ви - както от духовен харрактер, по този начин и всички останали. Затова бъдете подготвени, че няма да Ви схваща и да Ви отделя нужното внимание и всевъзможни неща от сходен жанр. Опитайте се, да бъдете независими.
 

Рак

Събитията от този ден може да употребявате в собствен интерес, в случай че съумеете да се приспособите към обстановката. На ставащите промени би трябвало да реагирате доста бързо, и трактически няма да имате време за размисли. Именно по тази причина интуицията през днешния ден се оказва доста по-полезна от логиката и си намира разнообразно приложение на много места. Възможно е леко неразположение, а вечерта са евентуални главоболие и безсъница. Търсете познания, които ще Ви оказват помощ да забравите компликациите и проблемите. Неприятни диалози и изясняване на връзките не са желателни. Те елементарно може да прераснат в кавга, за която дълго ще съжалявате. 
 

Лъв

При Лъвовете е допустимо да има дребен проблем от механически темперамент - някой от телефоните - мобилния или стационарниа - може по някаква причина да излязат от строя. Затова в случай че Вашта половинка не може да Ви позвъни, може самоуверено да се оправдаете с магнитните стихии и отрицателното въздействие на галактическите сили.
 

Дева

Днес ще Ви бъде много мъчно да съгласувате проектите си за близко бъдеще с проектите на своя обичан човек. По някаква причина компромис няма да бъде допустимо да се откри. Навярно тази активност е по-добре да отложите за по-добро време.
 

Везни

Денят ще Ви донесе непредвидена среща с човек, който в миналото Ви е бил доста безценен. Сега може да оправите позволените преди време неточности или да извършите самопризнание, за които по-рано не сте могли да наберете храброст. Но не би трябвало да мислите, че нешата ще се оправят на момента, а и че в никакъв случай няма да бъдат такива, както преди. Събитията от този ден би трябвало да приемате като мотив за преосмисляне на предишното, а не като опит за връщането му. Денят е не неприятен за мероприятия, свързани с Вашата работа - презентации, семинари, конференции и специфични изложения. Неформалното другарство с сътрудниците може да способства за професионалното Ви израстване.
 

Скорпион

Очевидно през днешния ден за представителите на Вашия зодиакален знак ще настане време, да се заемат шопинг. Май запасите в хладилника са нещо на изчерпване?... Само че звездите поучават, да не се престаравате. Има опсност да се снабдите с храни с изтичащ период на валидност, или с неприятното въодушевление на съпровождащите Ви лица....
 

Стрелец

Няма да се наложи на Вашия обичан човек през днешния ден дълго да Ви уговаря за това или това рисковано деяние, защото и сами ще сте подготвени да поемете някакъв риск и то дори по-голям, в сравнение с той би могъл да си показа. Само се постарайте, да не го шокирате със своята подготвеност. 
 

Козирог

Предстои Ви един доста сполучлив ден, изключително в случай че желаете да уредите финансовите си въпроси. Във всичко, което се отнася до пари и приходи, звездите са на Ваша страна. Може да намерите отлични нови източници на приходи, както и да сключите преференциални покупко-продажби. Само че работата може да се окаже скучна, безинтересна и по- уморителна от нормалното. Постарайте се да си осигурите задоволително време за отмора, като се уговорите за среща с другари или посетите някоя нова театрална режисура. Днес е нужно да внесете в живота си нещо ново, с цел да не започнете да скучаете, а виталният Ви капацитет ще спадне.
 

Водолей

Денят ще се подрежда не доста удобно. Затова ще попаднете в обстановка, която ще Ви принуди да извършите не лек избор. Ще се наложи да решите, какво е най-важно персонално за Вас - личните правила или ползите на доста непосредствен човек. Самата обстановка ще Ви работи угнетяващо, като в същото време ще чувствате, че Ви подтикват точно към това решение, което наподобява минимум привлекателно. Не би било зле за известно време да останете на саме със себе си – разходете се, почетете или послушайте музика. Тези незатрудняващи занимания ще Ви дадат опция да „ разпуснете ” и ще способства пробуждането на интуицията. 
 

Риби

Твърде доста ще са страстите и вълненията Ви през този ден ( а и много постоянно ще са безпричинни), само че това ще затрудни съсредоточаването Ви върху действия и задания, изискващи внимание. Очертава се комплициран и под напрежение ден. Не са изключени различия с сътрудници и другари, както и спорове с шефовете. Обстоятелствата ще Ви накарат да методите чисто на практика и съгласно случая. Не заемайте прочувствено обвързани позиции! С околните са вероятни и дребни различия, и съществени спорове. Старайте се, да не допускате нажежаване на пристрастеностите и по-често си напомняйте, че и неприятният мир е за предпочитане пред положителната свада...

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР